Home Inschrijven Praktisch & Coronaregels Wie zijn we Uitslagen/fotos Contact


Waarom voor 11.11.11?

11.11.11 kiest voor internationale solidariteit.


Zo wil 11.11.11 komen tot een duurzame wereld met kansen voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat die er komt, vergroten wij de slagkracht van mensen die aan de kar trekken. Mensen overal ter wereld die de mouwen opstropen en zich inzetten voor verandering. Door hun stem te versterken, vechten we tegen onrecht.

11.11.11 versterkt organisaties die ongelijkheid bij de wortels aanpakken.

Iedereen verdient dezelfde basisrechten. Maar echte oplossingen, denken wij, werken pas als je aan de lange termijn durft denken. Daarom vergroten we de slagkracht van mensen en organisaties wereldwijd die zich eigenhandig inzetten voor verandering die blijft duren.

In dit filmpje kan je zien wat jouw steun mogelijk maakt.

Elk jaar gaat er ook een deeltje van jullie steun naar een lokaal gedragen project. Dit jaar willen we SOID steunen. SOID is een kleinschalig project in de sloppenwijken van Siem Reap, Cambodia. SOID bouwde een klein schooltje en geeft Kmer, rekenen, Engelse les en computeropleiding aan 140 kinderen. De kinderen zijn te arm om naar de officiele school te gaan. Ze en hun families krijgen voedselhulp en medische hulp. Soid heeft ook een opleidingsfonds opgezet om getalenteerde kinderen die de lagere school doorlopen hebben de kans te geven om verder te studeren.
https://www.soidngo.org/nl/overzicht.html